کشف ۲۹ فقره سرقت منزل با دستگیری ۳ سارق در آمل
فرمانده انتظامی آمل از دستگیری۳ سارق حرفه ای منزل با ۲۹ فقره سرقت در آن شهرستان خبر داد، سرهنگ “ذات الله رضوانی” گفت: با عنایت به وقوع چندین فقره سرقت منزل در شهرستان موضوع در دستورکار پلیس تخصصی این فرماندهی قرارگرفت.
وی با اشاره به اینکه متهمان با شگردهای مختلف اقدام به سرقت منازل شهروندان کردند. ماموران پس از اطلاع از مخفیگاه سارقان با هماهنگی های لازم قضائی در یک عملیات ضربتی بطور غافلگیرانه، ۳ سارق را دستگیر و مقادیر زیادی اسباب واثاثیه منزل را از آنها کشف کردند.
سرهنگ رضوانی تصریح کرد: ماموران این یگان در بازجویی های بعمل آمده از متهمان به راز ۲۹فقره سرقت پی بردند.
فرمانده انتظامی شهرستان آمل در پایان با اشاره به اینکه سارقان با تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و با قرار مناسب روانه زندان شدند، از شهروندان خواست: هشدارهای انتظامی را در بحث پیشگیری از سرقت جدی گرفته و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را بلافاصله از طریق سامانه۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
🌐 HarazNews.com
🆔 @HarazNews_ir | هرازنیوز