ad
ad

دیگر عناوین مهم خبری

34 دیدگاه

  1. 31

    مرتضی ایرانخواه

    با سلام مجدد سال را اشباه تایپ کردم ۱۳۹۵ صحیح میباشد

  2. 32

    حسین محمدی

    اقای قوام زاده مادر من دچار بیماری عفونت خونی شده چگونه باشما تماس حاصل فرمایم

  3. 33

    جعفر نظری

    با سلام
    ضمن تشکر پدر من کم خونی شدید دارد:
    R.B.C. L 2.6 10*6/µL 3.8 – 5.8 Eosinophils 0.9 %
    Hgb L 10 g/dL 12.6 – 17.4 Basophils 0.2 %
    HCT L 28.2 mg/g 37 – 51
    M.C.V. H 108.5 fL 80 – 103
    M.C.H. H 38.5 pg 27 – 34
    M.C.H.C. 35.5 L 31 – 36
    RDW-CV H 18.6 mg/g 10 – 15.2
    PDW 13.3 fL 9.4 – 18.1
    MPV 9.4 fL 8.1 – 12.4
    Platelets H 590

    فعلا حدود یکسال است اریتروپویتین ۱۰۰۰۰ و ویتامین B6 و یک کپسول در حال استفاده می باشد. می خواستم از شهرستان گرگان پدرم بیارم دکتر معاینه ایی بکند تشکر می کنم. ۰۹۱۲۳۰۱۳۳۴۶

  4. 34

    باباعزيز وليوند

    ان شاء الله خدا طول عمرشان بده

ارسال یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تمامی حقوق این درگاه متعلق به گروه خبری هراز نیوز آمل میباشد ::
websitefooter2